Egyéb kategória

Gyerekekkel is lehet aktívan pihenni, tippek családi síeléshez

A cím így teljes: gyerekekkel is lehet aktívan pihenni, csak a megfelelő eszközök szükségesek… 

vous - 2018.11.05.
Gyerekekkel is lehet aktívan pihenni, tippek családi síeléshez

Az gyerekek szállítására, hordására kifejlesztett speciális eszközök kínálata ma már széles. Minden korosztálynak találhatunk megfelelő eszközt. Síelésre és túrákra fél éves korukig kenguruban lehet vinni a gyerkőcöket, amit a legkisebbek is és hihetetlenül élveznek, később pedig baba-túrahátizsákban. E így is be kell tartanunk alapszabályokat.

Beteg gyerekkel ne induljunk el!

Természetesen rá kell készülni egy ilyen utazásra pici babával, gyerekkel. Az első és legfontosabb, hogy ez csak akkor működik, ha a baba, a gyerek egészséges. Beteg vagy még nem gyógyult gyerekkel ne induljunk el!

A másik, hogy ne felejtsük el biztosítani a gyerkőcöt sem, ha külföldre visszük. Szüksége lesz úti okmányokra is.

Folytassátok a cikket!

Forrás:
pexels
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.