Egyéb kategória

A sípályán is stílusosan: sí- és snowboardálló frizurák

Ha már volt rajtatok bukósisak, tudjátok, hogy a frizura egyik legfőbb ellensége. Képes a sima, kiengedett hajból is szénaboglyát csinálni. Ha síelésről vagy snowboardozásról van szó, szintén garantált a rendezetlen haj.
vous - 2015.12.13.
A sípályán is stílusosan: sí- és snowboardálló frizurák

Legalábbis eddig. Olyan frizuraötleteket hoztam nektek, amik a sísisak alatt is jól mutatnak, és garantáltan nem fognak szétesni, mire leértek a hegy tetejéről. Legyen szó akár egy kemény sítúráról vagy csak szánkózásról, ezek a frizurák sportállóak.

Fonatok

A fonatok mostanában nagyon trendik, így a sípályán sem lehet velük mellélőni. Előnyük, hogy a sisak többszörös le- és felvétele után sem esnek szét. Egy hátrányuk van: kicsit időigényes elkészíteni.

Lófarok alacsonyan

Ez az egyik kedvencem. Nagyon egyszerű elkészíteni, és ha szorosan fogjátok össze a hajatokat, ez sem fog szétcsúszni, miközben ti csúszkáltok. A videóban többféle variációt is találtok!

Oldalt elválasztva

Ha hosszú, oldalt elválasztott hajatok van, akkor ezeket a megoldásokat nagyon fogjátok szeretni. Tudjátok, nekünk, akiknek oldalt van a választékunk, nehezebb dolgunk van, hiszen sok frizurát nem lehet a hajunkból megcsinálni. Na de majd most! A következő videó direkt nekünk lett kitalálva.

Alacsony kontyok

A tuti befutó a konty. Inkább az alacsony változatot válasszátok, a magasan összefogott kontyot hagyjátok meg az esti hüttés bulikba! A videóban egy felturbózott változatot találtok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.