Egyéb kategória

5+1 dolog, amit nem veszek meg, pedig öko

Ebben a bejegyzésben kizárólag az én véleményemet olvashatod, ami nem kell, hogy megegyezzen a tieddel. Mindenkinek más az élethelyzete, mások a preferenciái, így a számára szükséges dolgok sora is különböző – írja Horváth Panni, az Életfűszerező blog szerzője.

vous - 2018.10.20.
5+1 dolog, amit nem veszek meg, pedig öko

Kávétermosz

Sokáig kerestem, mert szerettem volna hordani magammal kávét, meg egyébként is milyen jó már egy csini pohárba kérni a kapucsínót. Aztán rájöttem, hogy egyáltalán nem létszükségletű eszköz ez nekem. Az egyetemre vonattal járok, amin egy órát utazom, előtte pedig 15-20 percet kell sétálnom az állomásig. Nem buli a kávéspoharat végig a kezemben cipelni, hogy aztán a vonaton megihassam a kihűlt kávét, a suliban pedig egész nap cipeljem az üres bögrét.

Az sem opció, hogy a városban sétálgatva magamnál tartsam, és ha megkívánok egy finom kávét, akkor van mibe kérnem, mert a táskámban a termosz által elfoglalt helyet, mással is ki tudom tölteni.

Ez pedig azért gazdaságos, mert nem veszek csak azért kávét, mert hirtelen megkívántam, mivel csak eldobhatós pohárból tudnám meginni. Úgy vagyok vele, ha van időm, beülök, de ha nincs az sem tragédia, mert vagy otthon iszok vagy nem iszok.

Mire mondok még nemet? Kattints ide >>> és megtudod!

Ajánlott cikkek