Egyéb kategória

8 dolog, amit ne szégyelljetek egy randin

Ha őszinték akarunk lenni, akkor nyugodtan bevallhatjuk, hogy randizni szinte senki sem szeret. Különösen az első randiktól ódzkodunk. Mert tele vannak ismeretlen és váratlan dolgok lehetőségével, nem tudjuk, milyen lesz a partner, milyen lesz a beszélgetés, a hangulat, satöbbi.

vous - 2018.10.14.
8 dolog, amit ne szégyelljetek egy randin

Az ismerkedés, beszélgetés közben pedig akarva-akaratlanul belefuthatunk olyan témákba, amelyek esetleg kellemetlenebbek, vagy legalábbis úgy érezzük, hogy nem szívesen beszélünk róluk. Esetleg még arra is gondolunk, hogy elnézést kellene kérnünk miattuk. De mik is azok a dolgok, amik miatt szégyenkeznünk kellene? És miért is? A társadalmi elvárások és az etikett miatt?

Ugyan már! A Bustle online magazin összegyűjtötte azt a nyolc dolgot, ami miatt semmiképp ne érezzük kellemetlenül magunkat, ha szóba kerülnek egy randevún. Vagy bárhol. Íme:

1. Az a bizonyos szám. Az exek száma. Nyugodtan valljuk be, hogy mennyien voltak, ne szégyenkezzünk miatta, ha kevésnek tarjuk, vagy éppen túl soknak. A múltunk is hozzánk tartozik, azok is mi vagyunk, és előbb-utóbb úgyis kiderül, ha füllentünk.

2. A külsőnk miatt sem kell elnézést kérnünk, miért is tennénk? Ahogy kinézünk, olyanok vagyunk, vagy olyanok is, ha éppen nem volt időnk sminkelni, vagy nem volt kedvünk magas sarkút húzni.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
unsplash.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!