Egyéb kategória

Mégsem Travis Scott lenne az apja Kylie Jenner kislányának?

Nemrégiben felröppentek a hírek, melyek szerint nem is Travis Scott Kylie Jenner kislányának, Storminak az édesapja.

vous - 2018.10.08.
Mégsem Travis Scott lenne az apja Kylie Jenner kislányának?

Az internet népe gyanakodni kezdett, hogy Stormi talán nem is Travis Scott gyermeke. De akkor vajon kié? A sasszeműek szerint nem másé, Kylie testőréé, Tim Chungé. Hogy vajon mire alapozzák a találgatásokat? Sokan úgy vélik, a gyermek jobban hasonlít a testőrre, mint Scottra.

Objektum doboz

Először Kim Chung és táplálta a pletykákat azzal, hogy a TMZ-nek azt nyilatkozta, nem válaszolhat, amikor erről kérdezték.

Objektum doboz

Hamarosan azonban kerek perec tisztázta a helyzetet, és Instagramon tette közzé nyilatkozatát, melyben ezt írja:

A Kylie, Travis és gyermekük iránti legmélyebb tiszteletből szeretném egyenesen tisztázni a félreértéseket. Kylie-val és családjával való interakcióim szigorúan szakmai jellegűek voltak, és ezen nem terjedtek túl.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.