Egyéb kategória

Bradley Cooper fapofával jutalmazta a műsorvezetőnő szerenádját

Bradley Cooper, A csillag születik rendezője láthatóan nem volt túlzottan meghatva Alison Hammondtól, aki még énekelt is neki az interjúműsorban.

vous - 2018.10.02.
Bradley Cooper fapofával jutalmazta a műsorvezetőnő szerenádját

Alison Hammond, a This Morning című műsor vezetőjének szokása, hogy ilyesmivel szórakoztatja vendégeit, általában sikerrel, de Bradley Cooper nem titkolta, hogy nem nyerte el tetszését a produkció, melybe Hammond szívét-lelkét beletette. A show-ba egyébként a Csillag születik című filmja okán kapott meghívást, de nem tudjuk, mennyire lopta be magát a nézők szívébe.

Objektum doboz

Persze, már maga az interjú is épp elég érzékenyen indult, Alison épphogy bemutatta Coopert a közönségnek, majd jelentkezett „egy másik csillag születik” szerepéte a saját maga által írt dallal, a Can You Feel It-el. A nézőkben azonban valószínűleg nem az ő énekhangja, hanem Cooper faarca hagyta a legmélyebb benyomást. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!