Egyéb kategória

Bőröd feszességét szeretnéd megőrizni? Néhány tipp, ami segít:

Bőröd megjelenését a rendszeres sportolás mellett nagyban befolyásolja a táplálkozásod is. Érdemes erre tudatosan odafigyelni, mert a megfelelő tápanyagok, illetve a kellő mennyiségű folyadék fogyasztásával, sokkal látványosabb eredmények érhetők el, mint a hatásukat kívülről befelé kifejtő kozmetikumok használatával.

vous - 2018.09.26.
Bőröd feszességét szeretnéd megőrizni? Néhány tipp, ami segít:

Az avokádó például tele van értékes olajokkal, A-, E- és C-vitaminnal. Élénkíti az arcbőrt, egyenletes színt ad neki, és lassítja a bőr öregedési folyamatát. Külsőleg alkalmazva különösen hatásos a bőrproblémák közül a pikkelysömör és az ekcéma kezelésére, illetve a nap okozta égési tünetek enyhítésére is.

A spenót szintén remek forrása az A- és E-vitaminnak, amelyek segítik az új sejtek képződését, csökkentik a bőr szárazságát. A spenótról tudni kell, hogy nyersen a legegészségesebb, ugyan is nyers állapotában nagyon sok B-vitamint, folsavat tartalmaz, ezek mennyisége a főzés közben jelentősen lecsökken. A spenótban lévő antioxidánsok szintén bőröregedés gátló hatással bírnak.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Snowflakegelato.co.uk
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.