Egyéb kategória

Ez az oka, amiért a péntek este rendre alááshatja a fogyókúrátokat

Egész héten diétáztok, majd a következő hétfőn a mérleg egy dekával se mutat kevesebbet? Szomorú és frusztráló helyzet, de megtalálhatjátok rá a magyarázatot. Azt pedig leginkább a hétvégi bulizásban érdemes keresnetek - legalább is ezt állítják a szakemberek. Nem hiszitek? Mutatjuk, miért lehet igaz!

vous - 2018.09.18.
Ez az oka, amiért a péntek este rendre alááshatja a fogyókúrátokat

Örök érvényű jelenségnek tűnik, hogy hétfőtől kezdjük a fogyókúrát és az életmódváltást, no és valószínűleg ez a fogadalom teszi lehetővé, hogy péntek este, a hétvége beköszönttével legyintünk egyet és azt mondjuk: azt eszünk és iszunk, amit akarunk, majd hétfőn visszatérünk az egészséges életmódhoz.

Pizza ételrendelés

Pizza ételrendelés
Forrás:
Depositphotos

A szakemberek szerint azonban éppen ez a könnyelmű legyintés lehet az oka, ha hétről hétre hiába tartjuk magunkat a szigorú étrendhez hétfőtől péntekig úgy, hogy közben valóban rendszeresen edzünk, ha utána péntek estétől vasárnap estig a sutba vágunk minden szabályt és intelmet és faljuk a pizzát és sört, no és a másnapos nasikat.

Valójában nem az a baj, hogy ilyenkor csalónapot, vagy csalónapokat tartotok. Sokkal inkább a mértéktelenség az, ami a bajt okozhatja. Egyetek nyugodtan pizzát vagy palacsintát, ki tudna ezeknek ellenállni? De tartsatok mértéket, ne faljatok fel mindent, csak mert hétvége van és akkor a hétközbeni szigorú diéta sem lesz hiábavaló.

Ajánlott cikkek