Egyéb kategória

Meghan Markle ezúttal valami igazán különlegeset főzött ki

A sussexi hercegné írta a közösségi szakácskönyv előszavát, amely a nyugat-londoni található Hubb közösségi konyha receptjeit tartalmazza.

vous - 2018.09.17.
Meghan Markle ezúttal valami igazán különlegeset főzött ki

Meghan hercegné először januárban látogatta meg a Hubb közösségi konyhát, és azóta is rendszeresen jár ide. A jótékony célokat is szolgáló szakácskönyvhöz készült videóban ő is főz, és a következőket mondja a kezdeményezésről:  

Ez a szakácskönyv egyben a nyugat-londoni közösség története is, azé a közösségé, melyet tavaly nyáron a Grenfell Tower-i tűzeset rázott meg, és azoké az asszonyoké, akik összeültek a konyhában, hogy felfedezzék az étel megosztásának gyógyító erejét. Ezek a nők hetente kétszer összejönnek, hogy együtt főzzenek, és megosszák egymással a receptjeiket, és engem is hamar megtalált az a lelkesedés, mely a főzés közösségépítő jellegéből fakad. Büszke vagyok arra, hogy támogathatom ezt a szakácskönyvet, melynek bevételei elősegítik a konyha fejlődését, és a közösség életét.

Objektum doboz

A szakácskönyv 50 egyéni receptet mutat be, a keleti mediterrán régió konyhájából, Európából, a Közel-Keletről és Észak-Afrikából. A belőle származó bevételek lehetővé teszik, hogy a konyha heti hét napon nyitva legyen, a Palotában 20-án ünneplik majd a könyv megjelenését.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.