Egyéb kategória

Ezt tanácsolja Rihanna fiatalabb énjének

A hírességek gyakran mutatnak, vagy legalábbis próbálnak jó példát mutatni és jó tanácsokkal ellátni követőiket. Rihannával sincs ez másként, még ha nem is mindig tudja megfogadni a saját bölcsességeit.

vous - 2018.09.17.
Ezt tanácsolja Rihanna fiatalabb énjének

Rihanna igazán elfoglalt mostanában, alighogy bemutatta Savage X Fenty nevű márkájának új kollekcióját, máris Clara Lionel nevű alapítványának Gyémántbálján volt jelenése, melyet nagyszülei emlékére hozott létre, és amellyel a hátrányos helyzetű fiatalokat igyekszik támogatni. 

Ez a sok feladat annyira igénybe veszi az énekesnőt, hogy gyakran reggelig virraszt, mire a végére ér a teendőknek. Nem csoda, hogy egyetlen, ám annál velősebb tanácsot adna fiatalabb önmagának: aludjon eleget. 

Objektum doboz

Rihanna idén töltötte be a 30-at, és többek között úgy emlékszik vissza a 2-vel kezdődő időszakra, mint olyanra, melyben több ideje lett volna aludni.  Persze, nem ő az egyetlen, aki nem piheni ki magát, a legtöbb embernek legalább 8 és fél óra alvásra lenne szüksége naponta. Aki teheti, mindenképp korán térjen nyugovóra.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.