Egyéb kategória

Ezt tanácsolja Rihanna fiatalabb énjének

A hírességek gyakran mutatnak, vagy legalábbis próbálnak jó példát mutatni és jó tanácsokkal ellátni követőiket. Rihannával sincs ez másként, még ha nem is mindig tudja megfogadni a saját bölcsességeit.

vous - 2018.09.17.
Ezt tanácsolja Rihanna fiatalabb énjének

Rihanna igazán elfoglalt mostanában, alighogy bemutatta Savage X Fenty nevű márkájának új kollekcióját, máris Clara Lionel nevű alapítványának Gyémántbálján volt jelenése, melyet nagyszülei emlékére hozott létre, és amellyel a hátrányos helyzetű fiatalokat igyekszik támogatni. 

Ez a sok feladat annyira igénybe veszi az énekesnőt, hogy gyakran reggelig virraszt, mire a végére ér a teendőknek. Nem csoda, hogy egyetlen, ám annál velősebb tanácsot adna fiatalabb önmagának: aludjon eleget. 

Objektum doboz

Rihanna idén töltötte be a 30-at, és többek között úgy emlékszik vissza a 2-vel kezdődő időszakra, mint olyanra, melyben több ideje lett volna aludni.  Persze, nem ő az egyetlen, aki nem piheni ki magát, a legtöbb embernek legalább 8 és fél óra alvásra lenne szüksége naponta. Aki teheti, mindenképp korán térjen nyugovóra.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.