Egyéb kategória

4 totál meglepő bőrápolási módszer

A bőrápolásnál sokszor a kevesebb néha több. A ragyogó bőr elsősorban azon múlik, hogy milyen életmódot folytattok, hogyan táplálkoztok. Ez mind meglátszik az arcbőrötökön. Kulcsfontosságú, hogy minden szempontból gondoskodjatok magatokról.

vous - 2018.09.16.
4 totál meglepő bőrápolási módszer

A Mindbodygreen egyik szerzője meglehetősen rögeszmés, ha bőrápolásról van szó, főleg mivel, hogy a bőre ráadásul még extrém érzékeny is. Bőrápolási tippjeit most az olvasókkal is megosztotta.

Vigyázat! Szokatlan módszerek következnek:

 1. Proteinekben gazdag étrend
  A proteinekben gazdag étkezés jó hatással lesz az arcbőrötökre is.
 2. Tápanyagok
  A tápanyagokban és vitaminokban gazdag ételeket fogyasszatok.
 3. Arcborotválás
  Heti egy-két alkalommal próbáljátok ki az arcborotválást, ez felfrissíti, ragyogóbbá és simává varázsolja a bőrötöket. Csak figyeljetek arra, hogy utána megfelelően hidratáljátok, hiszen a borotválás eltávolítja az elhalt hámsejteket.
 4. Kevesebb smink
  Ha sminkeltek, akkor is próbáljátok ki a természetes sminktermékeket.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.