Egyéb kategória

Rihanna divatbemutatóján indult meg az egyik modell szülése

A kilenc hónapos terhes modell maga sem gondolta volna, hogy épp ezen a fontos eseményen kezd el vajúdni. A kifutón még nyugodtan végigsétált, de a műsor után már  kórházba vitték a mentők szülni.

vous - 2018.09.15.
Rihanna divatbemutatóján indult meg az egyik modell szülése

Rihanna Savage X Fenty nevű márkájának nemrég tartották meg a divatbemutatóját New Yorkban. A különleges eseményre nagyon sokat készültek, és az is a terv része volt, hogy az épp kilenc hónapos terhes Slick Woods végiglejt a kifutón. A lány nagy hasával is gyönyörű volt, a közönség nagyon szerette, és az eseményen nem is volt semmiféle gond.

Ám a 22 éves kismama ekkor már vajúdott, de mégis úgy el tudta titkolni, hogy a show probléma nélkül lezajlott.

Amikor véget ért, már vitték is el a mentők a kórházba. A szülés gyorsan lezajlott, a legközelebbi kórházban jött világra a Saphir nevű kisfiú épen és egészségesen. Az apuka szintén modell,  Adonis Bosso-nak hívják.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.