Egyéb kategória

Szex az első randin?

Persze alapvetően mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hajlandó-e beadni a derekát, de pár dolgot azért érdemes mérlegelni előtte, hogy ne érezzük aztán kellemetlenül magunkat. De ne feledjük, ezek a dolgok csak ránk tartoznak, senki más nem befolyásolhat minket.

vous - 2018.09.14.
Szex az első randin?

Ne szégyelljük!

Ha megtörténik, bár mi nem így terveztük, fontos, hogy semmikképp se szégyenkezzünk miatta: tökéletesen emberi dolog. Legfeljebb nem az édesanyánk lesz az első, akit másnap reggel felhívunk, hazafelé a taxiból… sőt, valójában mi döntjük el, kinek mondjuk el, az is lehet, hogy senkinek. Ha jól éreztük magunkat, inkább legyünk büszkék magunkra, építsük ezáltal az önbecsülésünket.

De lesz ebből valami ezek után?

Igen, elég elterjedt az a nézet, hogy a férfiak ezek után nem fognak érdeklődni irántunk, mivel már megkapták tőlünk, amit akartak. De most őszintén: kívánjuk egy olyan férfi közeledését, akinek csak a testünk kell? Jobb lenne ugyanezt a kört lejátszani mondjuk az ötödik randi után, amikor esetleg már többet érzünk iránta? S habár igaz, hogy a férfi agyműködése egyszerűen megfejthetetlen, de ne gondoljuk azt, hogy ennyire ösztönvezéreltek, azért van lelkük is!

Folytassátok a cikket!

Forrás:
iStock.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.