Egyéb kategória

Robotok új szerepben, akár férj is lehet belőlük

Dr. David Hanson, a LEADING nevű cég egyik kreatív igazgatója izgalmas bejelentlést tett: szerinte néhány évtized mkúlva a robotok nemcsak a gyártósorokon kapnak nagyobb szerepet, de az otthonainkban és a családi életünkben is.

vous - 2018.09.10.
Robotok új szerepben, akár férj is lehet belőlük

A humanoid, azaz egyre emberszerűbb, mesterséges intelligenciával felszerelt robotok képesek társalogni velünk, takarítani, főzni, betegeket ellátni, tehát egyre több feladatot látnak el a jövőben körülöttünk.

A híres humanoid robot, Sophia megalkotója szerint a gépek akár már házastársként is helyt állhatnak.

A fémvázra egyre életszerűbb külsőt húznak, és a tanulásra kész robotok korában már elmosódik az éles határvonal ember és gép között. Hanson szerint 2045-re már személyiségjogokat is kapnak, azaz szavazhatnak és házasodhatnak is.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.