Egyéb kategória

Ennek a három csillagjegynek a legélesebb az esze

Az, hogy milyen csillagjegy alatt születtünk, sok mindenre van hatással, többek között arra is, hogy mennyire vág az eszünk. Összeszedtük azt a három csillagjegyet, akiknek az agyuk mintha borotva lenne.

vous - 2018.09.10.
Ennek a három csillagjegynek a legélesebb az esze

Szűz

A Szüzek a legtöbb esetben az osztály legjobb tanulói az iskolában, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen tudásszomjuk mondhatni kielégíthetetlen. Persze ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy minden esetben hajlandóak mindent megtanulni, inkább csak arra koncentrálnak, ami kicsit is megmozgatja a fantáziájukat. Ha viszont érdekli őket az a bizonyos valami, akkor azt a tananyagot elképesztő gyorsan szívják magukba. Intelligenciájuk alatt azonban nemcsak az iskolai tananyagok gyors megtanulását értjük, hiszen sok Szűz jegyű festőművész, táncos vagy filmes szakember kerül ki az iskolákból, köszönhetően szorgalmuknak és odaadásuknak.

Nézzétek meg melyik a két másik csillagjegy!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.