Egyéb kategória

Dip purple – a lila mártogatós céklás hummusz a legújabb kedvenc

A közel-keleti konyhák egyik sikerdarabja, a hummusz szerencsére már nálunk is egyre ismertebb és kedveltebb, mert pofonegyszerű, gyors, egészséges, ráadásul vegán és mindenmentes, mártogatósnak és szendvicskrémnek is tökéletes, de most lila változatban hódít az Instagramon, ami nem is csoda, mert az előbb említett jó tulajdonságok mellett a céklás változat őrülten látványos, fotogén is.

vous - 2018.09.09.
Dip purple – a lila mártogatós céklás hummusz a legújabb kedvenc

A hummusz nálunk is nagy kedvenc, mindig sikert arat és pikk-pakk elkészül, és sok variációt mutattunk már, mert ezer módon lehet ízesíteni, fűszerezni és színesíteni, így nagy örömmel látjuk a céklás hummusz hatalmas sikerét az Instagramon, ahol már több mint 11 000 képet osztottak meg #beethummus hashtaggel. Varázsosan szép, nagyon csajos, de ne feledjük azt sem, hogy tele van rostokkal, fehérjével, ízekkel, csupa egészség, miközben kiadós, egészséges és isteni finom!

Nézzétek meg az inspirációkat ITT!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.