Egyéb kategória

Beyoncé Olaszországban ünnepelte születésnapját JAY-Z-vel

Az énekesnő egy igazán sikeres turnéval a háta mögött döntött úgy, hogy végre megünnepli a születésnapját. Ennek helyszínéül Olaszországot választotta, ahol JAY-Z-vel együtt töltenek el egy kis időt. A sztárpár Szardínián pihen éppen, mi meg mutatunk erről nektek néhány képet!

vous - 2018.09.06.
Beyoncé Olaszországban ünnepelte születésnapját JAY-Z-vel

Nemrég kerültek nyilvánosságra azok a képek, amelyeket a születésnapját ünneplő Beyoncéról és szerelméről, JAY-Z-ről készítettek. A sztár páros jelenleg Olaszországban, pontosabban Szardínia szigetén piheni ki a nyár fáradalmait, az énekesnő egy meglehetősen sikeres turné után döntött úgy, hogy megérdemel egy kis nyugalmat.

Objektum doboz

Beyoncé egyébként idén lett 37 éves. Hogy megelőzzék a paparazzi felvételeket, inkább ők készítettek néhány fotót a szülinapi ünneplésről és azokat feltöltötték az Instagramra. Mi pedig most megmutatjuk azokat nektek.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.