Lélek

Milyen üzenetet küldesz profilképeddel a pasiknak Tinderen?

A Tinderen rengeteg féle embertípus megfordul, a legtöbb személyiségjegyet ráadásul könnyedén leolvashatunk az illetől profilképe alapján is. Ki a rámenős, ki akar csak alkalmai kapcsolatot és ki azt se tudja mit keres itt. De mi a helyzet nálunk nőknél?

vous - 2020.07.09.
Milyen üzenetet küldesz profilképeddel a pasiknak Tinderen?

Ha egy társkereső oldalra töltünk fel magunkról képeket, nyilván azt szeretnénk, hogy a lehető legjobb, legszebb formánkat mutassuk a leendő kiszemeljteinknek. De mit üzennek pontosan ezek a képek, mik azok a fő képtípusok amik megfordulnak a nőkről Tinderen?

Csücsörítős

A csőcsörítés bár csak pár éve jött “divatba”, mégis hatalmas sikernek örvend, kinek nagyobb, kinek kevesebb örömére. Ha egy nő csőcsörít a profilképén, az dióhéjban azt üzeni, hogy “Nézd milyen szexi, mikor a levegőbe csókolok!” 

Forrás:
unsplash.com

Mellkidobós

A tipikus hódítós profilkép! Minél mélyebb a dekoltázs, annál inkább azt az üzenetet küldjük, hogy nem keresünk komoly kapcsolatot, csupán az alkalmi szexért vagyunk itt. Ha a mellkidobás a csücsörítéssel párosul, ne lepődjünk meg, ha a pasiktól nagy százalékban csak illetlen üzeneket fogunk kapni.

Bájosan mosolygós

Ha a Tinderes képeinken nagyrészt kedvesen mosolygunk, az a férfiak számára azt jelenti, hogy lehetséges, hogy ez a lány megbízható, hiszen milyen aranyosa mosolyog, ráadásul ruha is van rajta. Ha komoly kapcsolat keresése céljából regisztráltunk az oldalra, érdemes ezt a módszert választani. Persze nem kötelező az összes képünkön felvenni a művigyort, a léyneg a természetesség és a nőies elegancia.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!