Egyéb kategória

Nyílt levél a régi barátoknak az összes elmagányosodott anyukától

Amikor egy baráti társaság egyik tagja bejelenti, hogy hamarosan gyermeke születik, valami megváltozik. Mindenki pontosan tudja, hogy semmi nem maradhat ugyanolyan. Vagy mégis? Endrész Tímea, a The Life with Mimi bloggere nyílt levelét minden elmagányosodott anyuka barátnőjének címezte. Olvassátok, mert érdemes!

vous - 2018.08.30.
Nyílt levél a régi barátoknak az összes elmagányosodott anyukától

Drága Barátom!

Tedd a szívedre a kezed! Mit gondoltál akkor, amikor félelemmel vegyes örömmel újságoltam el Neked, hogy gyermekem lesz? Mi volt a mosolyod és az ölelésed mögött? Őszintén tudtál örülni velem? Vagy már aznap eltemetted a barátságunkat? Te már akkor tudtad, hogy itt véglegesen lezárul egy korszak és egy teljesen új kezdődik, aminek nem biztos, hogy részese szeretnél lenni?

Emlékszel amikor megvetted életed első autóját? Vagy amikor tiéd lett életed állása? Vagy amikor elhívott randizni a város legjobb pasija? Ma is legalább annyira örülök a sikereidnek, mint akkor! Attól, hogy anya lettem nem lettek a szememben kisebbek a te életed történései. Ezután is kíváncsi leszek arra, hogy mi van veled!  Ne gondold azt, hogy annyira fáradt vagyok, hogy biztosan csak zavarnál a jelenléteddel! Nem fogom tudni mindig felvenni a telefont, nem fogok tudni azonnal reagálni az üzeneteidre, de

kíváncsi vagyok rád és amint lesz lehetőségem, keresni foglak!

A várandosságom utolsó heteiben naponta kaptam a "Na egyben vagy még? Megszületett már? Nagyon jól érezheti magát odabent! Jaj de kis lustaság!" üzeneteket. Hidd el, a terhesség és a szülés kismiska ahhoz képest, ami az utána következő első egy évben vár rám! És engedd meg, hogy bevalljam kezdő anyukaként én sem tudok ám sokkal többet a kisbabákról, mint te. Ha kilenc hónapig fogtad a kezem, kérlek, ne akkor engedd el, amikor a leginkább szükségem lenne a támogatásra. 

A levél folytatását ide kattintva >>> olvashatjátok!

Forrás:
unsplash.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!