Egyéb kategória

Imádni fogjátok! Őszi kiegészítők a ’90-es évek gyermekeinek

Itt az ideje, hogy egy kicsit felelevenítsük a '90-es évek hangulatát.

vous - 2018.08.30.
Imádni fogjátok! Őszi kiegészítők a ’90-es évek gyermekeinek

A ’90-es évek a neonszínek, az egymással össze nem illő minták korszaka volt, a kiegészítők terén hódított a műanyag, és egyfajra minden belefér hangulat uralkodott. Ebből néhány dolog idén ősszel is visszaköszön, míg olyasmikkel is találkozhatunk, ami valójában sosem ment ki a divatból.

Görkorcsolya

A görkorcsolya például az előbbiek közé tartozik. Ha szeretnénk formában maradni, de nincs sok időnk a mozgásra, akkor megtehetjük a görkorival is a munkába vezető út egy részét. Ez a tevékenység nemcsak az alakunk szempontjából hasznos, de szórakoztató is, és egy kicsit újra gyereknek érezhetjük magunkat közben.

Objektum doboz

Nyakpánt

A nyakpánt a ’90-es évek egyik ikonikus és igen hatásos kiegészítője, mely a lazától az elegánsig minden öltözékhez illik, és feldobja még a leghétköznapibb szetteket is.

Objektum doboz

Óriás karikafülbevaló 

A karikafülbevaló mindig is az elegancia és nőiesség jelképe volt, melyet a különböző stílusokhoz lehet hangolni a bohémtől a visszafogottig. Ha az átlagosnál egy kicsit nagyobb karikát választunk, egy kicsit máris visszahozhatjuk a ’90-es évek hangulatát.

Objektum doboz

Overál

Gyerekként talán nem annyira szerettük, felnőttként annál nagyobb rajongói lehetünk az overálnak, annál is inkább, mert most temérdek stílus, szín és fazon közül válogathatunk.

Objektum doboz

Sminkdoboz

Anno rekeszes dobozokban tároltunk mindent a varrókészlettől kezdve az ékszergyűjteményig, és miért is ne tennénk ezt most is. A dobozokban könnyen átláthatóan elhelyezhetjük a tárgyainkat. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek