Egyéb kategória

Így készítsetek könnyen és gyorsan elemózsia csomagot a sulis gyerkőcöknek

Magatoknak vásárolni és főzni egy dolog, de ha egy egész családra kell gondolnotok már nehezebb a helyzet. Főleg, ha szeretnétek, hogy a gyerekek egészséges és tápláló tízórait, ebédet és uzsonnát egyenek. Mutatunk pár trükköt, amikkel könnyen és gyorsan elkészíthetitek a sulis kajacsomagot.

vous - 2018.08.30.
Így készítsetek könnyen és gyorsan elemózsia csomagot a sulis gyerkőcöknek

Szeretnétek, hogy a gyerekeitek egészséges ételeket egyenek még iskolaidőben is? A Mind Bodygreen szerint nem lehetetlen megvalósítani, még akkor sem, ha úsztok az egyéb teendőkben.

Csak tartsátok szem előtt ezt a néhány dolgot

  1. Ellenőrizzétek az összetevőket
    Ha újfajta élelmiszert vásároltok, mindig nézzétek meg, miket tartalmaz, honnan származik.
  2. Vásároljatok helyi termelőknél, kiskereskedőknél
    A piacokon számos őstermelő és kistermelő kínálja a friss termékeit. Az iskolai csomagból ne hiányozzanak a friss zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek sem.
  3. Csak egyszerűen
    Ha teljesen el vagytok havazva, csak keressétek a minőségi, tápanyagokban gazdag ételeket. Figyeljetek arra, hogy a megvásárolt termékek természetes összetevőket tartalmazzanak, így egészségesebb élelmiszereket csomagolhattok a gyerekeknek.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!