Egyéb kategória

Eddie Murphy 10. (!) gyerkőce születésére készül

Vannak hírességek, akik imádják a nagycsaládos létet, és minden új szerelmükkel közös utódokat hoznak létre. Megtehetik, hiszen komoly személyzet áll rendelkezésükre, ám akkor is döbbenet: Eddie Murphy tizedszerre is apa lesz!

vous - 2018.08.28.
Eddie Murphy 10. (!) gyerkőce születésére készül

Az 57 éves színésznek már kilenc gyereke van öt különböző nőtől, most pedig aktuális barátnőjével, Paige Butcherrel a tizedik bébit várják. Ez a pár második közös gyermeke, aki várhatóan decemberben jön majd a világra. Eddie és Paige 2012 óta vannak együtt, az első közös csemete, Izzy Oona Murphy már kétéves elmúlt.

Hihetetlen, de Eddie elsőszülöttje, Eric jövőre már harmincéves lesz. Édesanyja, Paulette McNeely az évek során ügyesen kikerülte a rivaldafényt, soha nem készültek róla paparazzi-fotók. A második csemete, Christian 1990-ben született akkori barátnőjétől, Tamara Hood Johnsontól.

A következő öt gyerek – Bria, Myles, Shayne, Zola és Bella- a Nicole Mitchell Murphy-vel kötött házasságnak gyümölcse, akivel egy díjátadón ismerkedtek meg. 2006-ban váltak el. Ezután Eddie az ismert Spice Girls-taggal, Mel B-vel randizgatott, aki hamarosan teherb esett és állította, hogy Murphy az apa, amit a DNS-teszt végül igazolt is. A kislány neve Angel.

Ezzel máris elérkeztünk az aktuális partnerhez, paige Butcherhöz és a kis Izzyhez, valamint a decemberben érkező babához.

Szép teljesítmény, ugye?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.