Egyéb kategória

Eddie Murphy 10. (!) gyerkőce születésére készül

Vannak hírességek, akik imádják a nagycsaládos létet, és minden új szerelmükkel közös utódokat hoznak létre. Megtehetik, hiszen komoly személyzet áll rendelkezésükre, ám akkor is döbbenet: Eddie Murphy tizedszerre is apa lesz!

vous - 2018.08.28.
Eddie Murphy 10. (!) gyerkőce születésére készül

Az 57 éves színésznek már kilenc gyereke van öt különböző nőtől, most pedig aktuális barátnőjével, Paige Butcherrel a tizedik bébit várják. Ez a pár második közös gyermeke, aki várhatóan decemberben jön majd a világra. Eddie és Paige 2012 óta vannak együtt, az első közös csemete, Izzy Oona Murphy már kétéves elmúlt.

Hihetetlen, de Eddie elsőszülöttje, Eric jövőre már harmincéves lesz. Édesanyja, Paulette McNeely az évek során ügyesen kikerülte a rivaldafényt, soha nem készültek róla paparazzi-fotók. A második csemete, Christian 1990-ben született akkori barátnőjétől, Tamara Hood Johnsontól.

A következő öt gyerek – Bria, Myles, Shayne, Zola és Bella- a Nicole Mitchell Murphy-vel kötött házasságnak gyümölcse, akivel egy díjátadón ismerkedtek meg. 2006-ban váltak el. Ezután Eddie az ismert Spice Girls-taggal, Mel B-vel randizgatott, aki hamarosan teherb esett és állította, hogy Murphy az apa, amit a DNS-teszt végül igazolt is. A kislány neve Angel.

Ezzel máris elérkeztünk az aktuális partnerhez, paige Butcherhöz és a kis Izzyhez, valamint a decemberben érkező babához.

Szép teljesítmény, ugye?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!