Egyéb kategória

Eddie Murphy 57 évesen tízszeres apuka lesz!

A világsztárról talán nem sokan tudják, de igen sok gyermeke született az elmúlt évek során, szám szerint kilenc, jelenlegi párja pedig épp a színész tizedik gyermekét várja a szíve alatt.

vous - 2018.09.20.
Eddie Murphy 57 évesen tízszeres apuka lesz!

“Eddie Murphy és Paige Butcher örömmel jelentik be, hogy decemberre várják második gyermeküket.” – Jelentették be sajtóközleményben.

A párnak már született egy kislánya, Izzy Oona Murphy, aki két éves, ezúttal pedig Paige egy kisfiúval várandós, amit a 39 éves boldog kismama rendkívül boldogan osztott meg a nagyvilággal.

Objektum doboz

Az új jövevény Murphiék második közös gyermeke lesz, Eddie azonban ezzel már tízszeres apukának mondhatja magát, ami valljuk be, nem kis teljesítmény. Mi innen is további sok boldogságot kívánunk a párnak, és természetesen egészséges és boldog életet a kisbabának! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.