Egyéb kategória

A nap kérdése: szerintetek is babát vár Cheryl Cole?

A sztárvilágban szinte minden héten kiderül valakiről, hogy terhes, majd az, hogy mégse, most ez a találgatás Cheryl Cole kapcsán indult útjára. A gólyahírt egyelőre az énekesnő nem erőstette meg, de az tuti, hogy valami történik a testével.

vous - 2016.10.03.
A nap kérdése: szerintetek is babát vár Cheryl Cole?

Még alig töröltük ki az álmosságot a szemünkből, de már azt találgattuk kora reggel a szerkesztőségben, hogy vajon a 33 éves, gyönyörű Cheryl Cole áldott állapotban van-e. A pletyka nem új keletű, többször szárnyra kaptak már olyan híresztelések, melyek szerint az egykori Girls Aloud-tag és a nála 10 évvel fiatalabb párja – aki nem mellesleg a One Direction együttes egyik énekese –, Liam Payne egy csöppséggel fűzik szorosabbra a kapcsolatukat.

jennifer aniston színésznő jóbarátok

Jennifer Anistonról is hitték már, hogy terhes

A világ a Jóbarátok óta rajta tartja a szemét a színésznőn, és a legtöbbször alaposan kielemzik a haját vagy a testét. Nemrég például egy lesifotó miatt az a pletyka terjedt el, hogy terhes, amit Jennifer már nem tűrt szó nélkül.

A képért és Aniston nyilatkozatáért kattintsatok IDE!

Most azonban szinte biztos, hogy történik valami az egykori X-Faktor-mentor testében vagy testével, ugyanis egy, a napokban tartott eseményen gömbölyödő pocakkal kapták lencsevégre. A páros sem korábban, sem most nem erősítette meg, de nem is cáfolta a pletykát. Mi azért bízunk a legjobbakban!

Májusban még így tündökölt az énekesnő: 

Májusban még így festett a színésznő

Májusban még így festett a színésznő
Forrás:
AFP / ALBERTO PIZZOLI

És ilyen volt a tegnapi eseményen: 

Objektum doboz

Még több friss fotót ITT találtok róla.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.