Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy a legbizalmatlanabb egy párkapcsolatban

A bizalom kiépítése egy újdonsült szerelmi kapcsolatban soha nem egyszerű dolog, ám némely csillagjegynek könnyebben megy, míg másoknak nehezebben. Most azokat vesszük górcső alá, akik huzamosabb ideig maradnak bizalmatlanok egy ilyen helyzetben.

vous - 2018.08.27.
Ez a három csillagjegy a legbizalmatlanabb egy párkapcsolatban

Szűz

A Szűzek igen gyakorlatiasak, szeretik, ha minden rendezett körülöttük, ez pedig párkapcsolataikra is abszolút igaz. Nehezen kötelezik el magukat, előtte a kiszemeltjükről biztosan hosszas kutatómunkát végeznek, többször randevúznak, mire eldöntik, mit is akarnak a másiktól. 

Forrás:
unsplash.com

Skorpió

A Skorpiók az egyik, ha nem a legbizalmatlanabb csillagjegyek, így ha még szerelmesek is párjukba, folyamatosan résen vannak. Mindenben ők szeretnének az elsők, a legfontosabbak lenni, így ha úgy érzik, hogy társuk fontossági sorrendjében lecsúsztak csak egy percre is a második helyre, azonnal bizalmatlankodni kezdenek.

Bak

A Bakok nehezen nyílnak meg mások előtt, és inkább magukba fojtják sérelmeiket. Éppen ezért, lehet, hogy nem is gondoljuk, közben ők már a szakításon morfondíroznak, mert nem bíznak meg kedvesükben. Erről azonban márcsak az utolsó pillanatban fogunk értesülni, ezért érdemes fokozottan résen lenni, és minél inkább a bizalmukba férkőzni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!