Egyéb kategória

5 + 1 dolog, ami romantikusnak tűnik, de valójában vészjelzés

Egy párkapcsolatban előfordulhatnak sajnos olyan gesztusok és tettek, amik elsőre (és talán másodikra is) romantikusnak tűnhetnek, később azonban kiderülhet róluk, hogy valójában egyáltalán nem azok, sőt! Valójában olyan vészjelzések ezek, amiket jobb, ha időben felismertek és még idejében megteszitek a szükséges lépéseket a saját érdeketekben.

vous - 2018.08.27.
5 + 1 dolog, ami romantikusnak tűnik, de valójában vészjelzés

Nem foglalkoznak a barátaikkal miattatok: nagyon kedves gesztusnak tűnhet, hogy csak velünk foglalkozik a párunk, viszont mindenkinek szüksége van a barátaira, ha lemond róluk miattatok, az

párkapcsolat

párkapcsolat
Forrás:
Pixabay

.

Állandóan írogat: eleinte jól eshet, hogy milyen sokat gondol rátok és megállás nélkül érkeznek tőle az üzenetek, de idővel idegesítő lehet, frusztráló és bosszantó, hogy folyton pittyeg a telefon.

Közös fotók: Eleinte jól eshet, hogy felvállal benneteket az ismerősei előtt és egymás után teszi fel a közösségi oldalaira a közös fotóitokat. Később azonban ez is terhessé válhat, mintha ezzel jelezné minenki számára, hogy az övék vagytok, másé nem lehettek.

Cuki nevet ad nektek: egy kapcsolaton belül kialakulnak azok a becenevek, amiken egymást hívjátok, de ha túl hamar jut el ap árotok erre a szintre és már egy hét után valami cuki néven szólít benneteket, az nem annyira romantikus, mint inkább ijesztő lehet.

Gyorsan összeköltöztök: ennek is megvan a maga ideje, néhány hónap után viszont túl gyors a tempó, még ha ti is úgy érzitek, hogy milyen romantikus gesztus, inkább gondolkozzatok el, hogy valóban ott tart-e már a kapcsolatotok.

Közös vakáció: az együtt nyaralás is igazán izgalmas lehet, de két héttel a kapcsolatotok kezdete után túl korai. Meglepő lehet, de ennek az ideje is el kell, hogy jöjjön, viszont akár fél évnek is el kell telni hozzá, nem biztos, hogy elég egy hónap.

Ajánlott cikkek