Egyéb kategória

Hétköznapi titkok, amikről a nők nem szívesen beszélnek a párjuknak

Őszinteség ide vagy oda, minden kapcsolatnak megvannak a maga kis titkai, amik sok esetben ártatlan elhallgatások, és ha kiderülnének, valószínűleg akkor sem lenne semmi baj, mégis valamiért szívesebben hallgatunk róluk. Ezek azok a hétköznapi titkok, amikről a nők nem szívesen beszélnek a párjuknak. Íme!

vous - 2018.08.23.
Hétköznapi titkok, amikről a nők nem szívesen beszélnek a párjuknak

Olyan ártalmatlan titkok ezek, amikre akár fény is derülhetne, de talán mindegy is, mert nemigen változtatnának semmin. Sőt, valószínűleg minddel tisztában is vannak a férfiak, de valójában ők sem nagyon feszegetik ezeket a témákat.

Nekünk is van arcszőrzetünk

A láb és a fazon szőrtelenítése mellett bizony sok nő az arcát is szőrteleníti. Van, aki csak csipesszel húzza ki a szőrszálakat, más gyantáztatja a bajszát, vagy más módon szabadul meg az állán előbukkanó szálaktól.

Szellentünk

Tetszik vagy sem, mi is küszködünk a bélgázokkal, csak erről igazán nem szeretünk beszélni, de ha ránk jön a szükség, akkor is igyekszünk úgy végezni, hogy senki ne lássa/hallja/érezze. Vagy ráfogjuk a kutyára!

Nézzétek meg a többi témát is!

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon