Egyéb kategória

Szabaduljatok meg a hasi zsírpárnáktól 5 lépésben egy szakember tanácsai szerint

Sokan küzdünk a hasi zsírpárnák ellen – több-kevesebb sikerrel. Ez az egyik legkritikusabb hely, ahová nagyon gyorsan felszaladhatnak a pluszkilók, és legalább ennyire nehéz megszabadulni tőlük. De mégsem lehetetlen: szabaduljunk meg a hasi zsírpárnáktól 5 lépésben egy szakember tanácsai szerint – ez a szakember, Justin Gelson pedig olyan modellekkel dolgozik együtt, mint például Miranda Kerr vagy Karlie Kloss, vagyis érdemes lehet meggondolni, hogy hallgatunk-e rá.

vous - 2018.08.22.
Szabaduljatok meg a hasi zsírpárnáktól 5 lépésben egy szakember tanácsai szerint

1. Kerüljük a stresszt

Könnyű azt mondani… Mégis, próbáljuk meg a minimálisra csökkenteni a felszültséget és az idegeskedést az életünkben. A szakember szerint ugyanis ez az egyik legfőbb oka annak, hogy a hasunkon (egyre nagyobb) zsírpárna alakul ki. Justin Gelson szerint fontos lenne, hogy naponta legalább 10-15 percet nyújtsunk, pihenjünk, meditáljunk.

2. Ne együnk este 8 után

Eddig úgy tudtuk, hogy este 6 után nem lehet már enni, de ha a modellek is így csinálják… Egyébként azért fontos, hogy ne együnk este, mert az anyagcsere és az emésztés is lelassul ilyenkor – ez pedig akár a pihentető alvásunkat is megzavarhatja.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: