Egyéb kategória

Szabaduljatok meg a hasi zsírpárnáktól 5 lépésben egy szakember tanácsai szerint

Sokan küzdünk a hasi zsírpárnák ellen – több-kevesebb sikerrel. Ez az egyik legkritikusabb hely, ahová nagyon gyorsan felszaladhatnak a pluszkilók, és legalább ennyire nehéz megszabadulni tőlük. De mégsem lehetetlen: szabaduljunk meg a hasi zsírpárnáktól 5 lépésben egy szakember tanácsai szerint – ez a szakember, Justin Gelson pedig olyan modellekkel dolgozik együtt, mint például Miranda Kerr vagy Karlie Kloss, vagyis érdemes lehet meggondolni, hogy hallgatunk-e rá.

vous - 2018.08.22.
Szabaduljatok meg a hasi zsírpárnáktól 5 lépésben egy szakember tanácsai szerint

1. Kerüljük a stresszt

Könnyű azt mondani… Mégis, próbáljuk meg a minimálisra csökkenteni a felszültséget és az idegeskedést az életünkben. A szakember szerint ugyanis ez az egyik legfőbb oka annak, hogy a hasunkon (egyre nagyobb) zsírpárna alakul ki. Justin Gelson szerint fontos lenne, hogy naponta legalább 10-15 percet nyújtsunk, pihenjünk, meditáljunk.

2. Ne együnk este 8 után

Eddig úgy tudtuk, hogy este 6 után nem lehet már enni, de ha a modellek is így csinálják… Egyébként azért fontos, hogy ne együnk este, mert az anyagcsere és az emésztés is lelassul ilyenkor – ez pedig akár a pihentető alvásunkat is megzavarhatja.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek