Egyéb kategória

Ebben a mesebeli hotelben nyaral Crissy Teigen és John Legend

Úgy tűnik, Chrissy Teigen és John Legend kihozzák a legtöbbet a nyaralásból.

vous - 2018.08.20.
Ebben a mesebeli hotelben nyaral Crissy Teigen és John Legend

Chrissy Teigen és John Legend még mindig Balin nyaralnak, immár nyugodtabban, miután elültek a földrengés utórezgései. Miközben a család folyamatosan tudósít nyaralásáról a közösségi média csatornáin, így imádnivaló gyermekeiket, a két éves Lunát és a 12 hetes Milest is gyakran látni, a rajongók még egy érdekességet kiszúrtak a posztokon: a lenyűgöző hátteret, mely nem más, mint a Como Shambhala luxusüdülője.

Objektum doboz

Az apartmanok az Indonéz szigetvilág belső területén, Ubudban, a dzsungel közepén találhatók, igazi elvonulásra adva lehetőséget, távol a világ zajától.

Objektum doboz

Úgy tűnik, Teigenéknek bevált a nyaralóhely, mert tavaly is itt voltak. Nem lehet csodálkozni rajta, hogy ragaszkodnak a helyhez, mert itt a pihenésük mellett az egészségüknek is gondját viselik: táplálkozási tanácsokat kapnak, személyre szabott étrendet, valamint az ajurvédikus orvosi konzultáció is a csomag része, és ha kedvük tartja, jógázhatnak, raftingolhatnak és túrázhatnak is. Egy ilyen nyaralásra mi is szívesen beneveznénk.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.