Egyéb kategória

Ne aggódjatok: nem minden ránc, ami annak látszik

A tükör nem hazudik - vagy mégis? Előfordulhat, hogy amikor reggel belenéztek, váratlanul arra lesztek figyelmesek, hogy a szemetek krül, esetleg az arcotokon egy-egy halvány vonal húzódik és ti arra gondoltok: “na, tessék, megjelentek az első ráncok”. De mi van akkor, ha a tükör mégsem mond igazat? Ha nem minden ránc, ami annak látszik? Mutatjuk, mire figyeljetek!

vous - 2018.08.18.
Ne aggódjatok: nem minden ránc, ami annak látszik

Egyes szakemberek szerint a ráncosodást megelőző műveleteket már a húszas éveitekben érdemes elkezdeni, de harminchoz közelítve mindenképpen kellene valamit tenni (kenni), hogy minél kásőbb jelenjenek meg az arcotokon a rakoncátlan ráncok. Mégis előforudlhat, hogy reggel a tükörbe nézve szomorúan állapítjátok meg, hogy húszas évek ide vagy oda, a homokotokon, szemetek környékén egy-egy halványabb vonal jelent meg. Ezek az 1-2 milliméter mély vonalak pedig egyre szembetűnőbbek – valószínűleg csak nektek, de akkor is bosszantóak.

barna haj arcbőr

barna haj arcbőr
Forrás:
Pexels

A legjobb módja ezek elkerülésének, ha idővel hozzáláttok a megfelelő kezelésnek és hidratálásnak. Viszont a szakemberek arra is felhívják a figyelmet, hogy a reggelente az arcotokon húzódó, finom vonalak még korántsem biztos, hogy a korotok miatt jelent meg, sőt! Ha korábban nem voltak ott azok a vonalak, de az egyik reggel megjelentek, sz minden bizonnyal a párna okozta gyűrődés, ami hamar eltűnik!

Ajánlott cikkek