Egyéb kategória

A város, ami soha nem alszik – ezért imádjuk annyira New Yorkot

Mégis hol kezdjük New York megismerését? Mikor élhetjük át azt az életérzést, amit a filmekben és a sorozatokban látunk a városban? Miért tartják annyira legendásnak, annyira megismételhetetlennek ezt a várost? Mi most megpróbáljuk megkeresni a válaszokat.

vous - 2018.08.16.
A város, ami soha nem alszik – ezért imádjuk annyira New Yorkot

Az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb városa minden kétséget kizáróan New York. Ez a metropolisz nemcsak az egész kontinens második legnagyobb városa, de a föld első számú üzleti, oktatási, kereskedelmi, kutatási, technológiai, művészeti és szórakoztatóipari központja is. A város, amely soha nem alszik, rengeteg izgalmat rejt magában, amelyet valószínűleg lehetetlen megtapasztalni, ha csak pár hetet töltünk itt, mégis biztosak lehetünk benne, hogy megcsap minket a pörgés, és New York igazi arca, amitől megértjük, miért szeretnek bele olyan sokan és olyan könnyen.

Kulturális sokszínűség

New Yorkot talán azért is szeretjük annyira, mert az itt élő emberek sokkal inkább elfogadóak, mint az átlag. Kimondhatjuk, hogy ide a világ minden tájáról érkeznek emberek, ám ez nem akadályozza meg őket abban, hogy egymással szoros barátságokat, kapcsolatokat kössenek, mindenféle előítélet nélkül. Mondhatni, teljesen mindegy, hogy ki honnan jött, biztosan megtalálja a helyét és a küldetését az, aki úgy dönt, New York az ő városa.

Nézzétek meg a cikk folytatását ITT!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek