Egyéb kategória

Így harcoljatok a szemkörnyéki ráncok ellen

A ráncok a korral járnak, annak a jelei, hogy igazán megélitek életetek minden napját. Ez persze nem jelenti azt, hogy szívesen látjátok őket, főleg nem az arcotokon, ahol a legszembetűnőbbek. A szemkörüli ráncok ellen azonban kiváló módszereket javasolnak a bőrgyógyászok.

vous - 2018.08.15.
Így harcoljatok a szemkörnyéki ráncok ellen

Valószínűleg nem tudjátok örökké száműzni a szemkörnyéki ráncokat, de a Redbook írt néhány bőrgyógyászok által javasolt módszerről, amivel enyhíthetőek.

Fedezzétek fel az okokat

A ráncok, beleértve a szemkörüli ráncokat is, a korral járnak, és okozhatja őket a bőrben lévő kevesebb kollagén vagy elasztin – vallja Dr. Sejal Shah bőrgyógyász. Hacsak nem mentek soha többé napfényre, valószínűleg lesznek ráncaitok, de az olyan rossz szokások, mint a dohányzás, a szemdörzsölés, vagy a hason alvás is több ránchoz vezethet.

Találjátok meg a megfelelő szemránckrémet

Egy szemránckrém még nem old meg mindent. De válasszatok olyat, ami tartalmaz fényvédőt, retinoidokat, antioxidánsokat, peptideket, vagy olyan összetevőket, amik megelőzhetik, csökkenthetik a folyamatot.

Kezelések

A lézeres terápiák, a rádiófrekvenciás mikronizálás, valamint az injekciós készítmények, mint például a botox, egyaránt használhatnak.

A gyors megoldás

Ha gyors megoldásra vágytok, próbáljátok ki az arcmaszkokat. A hidratáló maszkotok tartalmazzon jojoba magokat, levendulaolajt és shea vajat.

Forrás:
unsplash.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.