Zseniálisan egyszerű, egészséges és selymes fogás a répakrémleves, ami hidegben forrón átmelegít, meleg napokon jól behűtve pedig isteni frissítő. A sárgarépa az egyik legközönségesebb zöldségünk, filléres, és most annyira zsenge és édes, hogy érdemes belőle jó sokat fogyasztani.
Édeskés és lágy, könnyű és gyors levest készíthetünk sárgarépából, ami némi kókusztejjel és gyömbérrel, kevés kurkumával megbolondítva lenyűgözően finom, kicsit egzotikusabb ízvilágú, ráadásul olcsó, gyors, alakbarát és mindenmentes. Akinek gondot okoz a megfelelő mennyiségű zöldség fogyasztása, annak is nyerő fogás ez a krémleves, tele van rosttal és vitaminnal, szemgyönyörködtető színű, de magas béta-karotin tartalmának köszönhetően ténylegesen is jót tesz a szemnek, sőt a bőrünknek is, de mindenekelőtt: isteni!
Frissítő gyömbéres-kókuszos répakrémleves
Hozzávalók:
Az elkészítéshez kattintsatok ide!