Egyéb kategória

Férjhez ment Weisz Fanni!

Egybekelt Weisz Fanni, siket szépségkirálynő és Hajmásy Péter, volt kosárlabdázó.

vous - 2018.08.13.
Férjhez ment Weisz Fanni!

Hajmásy Péter 2016 nyarán jegyezte el Weisz Fannit, idén pedig úgy döntöttek, hivatalosan is összekötik az életüket. Ahogyan eljegyzésüket, esküvőjüket sem verték nagy dobra. Augusztus 11-én mondták ki egymásnak a boldogító igent, a beszámolók szerint a modell ezt hangosan, újdonsült férje pedig jelnyelven is megtette. Weisz Fanni rövid Instagram-posztban adott hírt az eseményről.

Objektum doboz

Amilyen romantikus volt az esküvő, annyira nem mentes a különös bonyodalmaktól. A rokonság egy részének meghívóján ugyanis nem a valódi helyszín címe szerepelt. Nem tudjuk, mi lehetett az oka az információáramlás hiányának, de úgy tűnik, Weisz Fanni választottjának nem mindenki örül felhőtlenül a családból. Médianyilatkozatai alapján úgy tűnik, a modell édesanyja sem maradéktalanul elégedett lányának szíve választottjával.

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.