Egyéb kategória

A legegyszerűbb gyümölcsös frissítő – jégnyalóka rendhagyóan

A forró nyár legkedveltebb desszertje a fagyi, ami sokszor azért sok cukrot és kalóriát rejt. De ha van jégkrémformánk – legyen! –, akkor nagyon egyszerűen és pillanatok alatt összedobhatunk egészséges házi változatokat is. Higgyétek el, ezek is finomak, frissítőek, tudjuk, mi van bennük, és tényleg gyerekjáték elkészíteni.

vous - 2020.07.13.
A legegyszerűbb gyümölcsös frissítő – jégnyalóka rendhagyóan

A nyalókás jégkrém zseniális nyári desszert, ha van egy formánk, gyakorlatilag bármilyen smoothie, turmix kerülhet bele, és pár óra után átpakolhatjuk egy dobozba vagy zacskóba, hogy a formát felszabadítva újabb változatokat készíthessünk, játsszva a kreativitásunkkal és az alapanyagokkal. Most egy nagyon friss és igazán pofonegyszerű ötletet hoztunk, ami egészséges, alakbarát – gyakorlatilag egy fagyasztott gyümölcssaláta, ami bűntelen élvezet mindenkorra

– reggelire, uzsonnának, vagy csak úgy nassoláshoz.

Ezek a jégnyalókák nemcsak egészségesek és finomak, de ráadásul nagyon mutatósak, csak gyümölcs, gyümölcs és gyümölcs kell hozzájuk, minél színesebb és többféle, és garantáltan mindenkit levesznek a lábukról – a gyerekeket és a csajokat mindeképpen, de a pasikat is, ha felnőtt változatban készítjük, egy kis alkohollal megbolondítva. 😛

A gyümölcsös jégnyalóka receptjéért kattintsatok ide >>>

Forrás:
Depositphotos

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.