Egyéb kategória

A tökéletes barátnő 10 jellemzője – a férfiak szerint

Hogy mit keresnek a férfiak egy nőben? Mit jelent számukra az, hogy valaki „tökéletes barátnő”? Valószínűleg mindenkinek más a fontos, úgy tűnik azonban, hogy mégis vannak olyan jellemzők, tulajdonságok, amiket általában szem előtt tartanak a férfiak, amikor párt választanak maguknak. Ezek közül szedtünk össze 10-et.

vous - 2018.07.30.
A tökéletes barátnő 10 jellemzője – a férfiak szerint

Függetlenség

Talán az egyik legfontosabb a számukra, hogy a nő, aki mellettük van, független legyen, vagyis megálljon a talpán egyedül is, ne függjön a férfitól, legyen önálló, legyen talpraesett.

Intelligencia

Szeretik, ha a mellettük lévő nővel tudnak beszélgetni, ha intellektuálisan is társra lelnek. Nagyon vonzónak tartják, ha egy nő folyamatosan megelpi őket. Egy intelligens nő pedig tudja, hogyan működnek a meglepetések.

Szexualitás

Természetesen az is fontos, hogy külsőre is passzoljon a nő a férfi elképzeléseihez. Vonzó legyen a számára, beindítsa a fantáziáját, ne csak az elején, de évekkel később is. Összefüggő dolgok ezek, hiszen csak a szépség önmagában még nem elég, de ha intelligenciával párosul…

Vonzalom

Merthogy önmagában még nem elég, hogy valaki szép, de az is kell, hogy tudjon ezzel élni, tudja, mit kell tenni ahhoz, hogy vonzó legyen a párja számára. És persze mindez nem működik anélkül, ha a nő számára nem vonzó a férfi. Legyen meg a vonzalom egymás személye iránt is.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.