Egyéb kategória

A legbizarrabb dolgok, amik szexuális izgalmat válthatnak ki

A szexben mindenkinek más igényei vannak, így jobb nem ítélkezni egymás szokásain. Vannak azonban egészen bizarr dolgok, ezeket próbáltunk egy csokorba gyűjteni.

vous - 2018.07.30.
A legbizarrabb dolgok, amik szexuális izgalmat válthatnak ki

Mikor állatokat látunk szexelni

Sokan mondják, hogy az ösztön nagy úr, így hát nem meglepő, ha egyesek beindulnak ha állatkertben, vagy akár egy tv csatornán látott állatok között létrejövő közösülés látványától begerjednek.

Forrás:
unsplash.com

Evés

Nem kell feltétlenül az afrodiziákumokra gondolni! Sokan már attól izgalomba jönnek, ha tele van a hasuk, és ez olyan boldogsághormonokat szabadít fel, amelyek hasonló izgalmakat okoznak, mint a szex.

Zenehallgatás

Biztosan mindenki hallott már olyan dalt, ami katarzist váltott ki belőle. Ez az érzés nagyon hasonló az orgazmushoz, ezért sokakból szexuális izgalmat is kivált. Ez eredményezheti azt is, hogy bizonyos daloktól, vagy zenétől egyes emberekben beindulnak a hormonok.

Címkék: #bizarr #szex
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.