Egyéb kategória

Így készül a nyár legtrendibb táskája

Endrész Tímea, a The Life With Mimi bloggere egyszer csak azt vette észre, hogy nincs egy táskája sem. Érthető, hiszen egy kisgyerek mellett nem is volt szüksége csinos, nőies darabra. Az élet azonban úgy hozta, hogy meghívást kapott egy bloggereseményre, ahova nagyon kellett volna egy táska. Mit csinál egy ügyes kezű bloggermami? Készít magának egyet. Lássuk, hogyan!

vous - 2018.07.28.
Így készül a nyár legtrendibb táskája

Ismerős a szituáció amikor néhány hónap, néhány év anyaság után a pelenkázótáska és a hátizsák opcióján kívül nincsen egyetlen egy táskátok sem, amit gyerekmentes övezetbe vihetnétek? Nos, én is így jártam néhány héttel ezelőtt. Egy blogger programra voltam hivatalos, ahová egyszerűen nem volt egy olyan táska, amit szívesen magammal vittem volna. (FIRST WORLD PROBLEM)

Ezután nem sokkal a férjemnek az édesanyja (nem szeretem kimondani azt a szót, hogy anyós, olyan pejoratív) meglátogatott minket és ajándékba kaptam tőle egy székpárnát. Amint megláttam, tudtam, hogy ez nem csupán egy lakásdekorációs eszköz. Sokkal többre hivatott!

Idén nyáron a fast fashion üzleteket és a Pinterestet is ellepték a bambuszból és a raffiából készült bojtokkal, pom-pomokkal díszített, kerek alakú kézi táskák. Szerintetek is ilyen párnából készítik őket? 😀

Objektum doboz

Amire szükségetek lesz:

  • raffia székpárna (lelőhely: PEPCO)
  • fonal
  • pom-pom készítő (oppcionális)
  • olló
  • cérna
  • ragasztó pisztoly

A táska elkészítésének leírásáért kattintsatok a blogomra >>>

600

Még egy ötlet hétvégére tőlem

Süssetek mangós-levendulás sajttortát, amit az egész család imádni fog. A receptet itt találjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.