Egyéb kategória

4 stílustrükk, amit a francia nőktől elleshetünk

Van a francia nőkben valami, amit évtizedek óta szeretne a világ valamennyi nemzete megfejteni: stílusosak, szexisek, mégsem pakolnak ki mindent a kirakatba, ötven fölött is bennük van a tűz, a játék, a stílusuk felejthetetlen, de megfejthetetlen. Szerencsére egy-két stílustrükköt eltanulhatunk tőlük. De mennyire lehet vagy érdemes őket másolni? Ezekre a kérdésekre is kerestük a választ Cseke-Kovács Zsófi személyi stylisttal.

vous - 2018.07.22.
4 stílustrükk, amit a francia nőktől elleshetünk

Először is azt szerettük volna megfejteni, mégis mi lehet a francia nők titka – ha egyáltalán van ilyen. Cseke-Kovács Zsófi szín- és stílustanácsadóként és személyi stylistként dolgozik, minden percében a stílussal és a divattal foglalkozik, így könnyű volt neki erre a kérdésre válaszolni.

Cseke-Kovács Zsófi
Személyi stylist, szín- és stílustanácsadó

„Szín- és stílustanácsadóként az én munkám lényege, hogy segítsek megtalálni önmagad a színek és fazonok világában, hogy a tükörbe nézve ne elkapd a tekinteted, hanem mosolyogj és megszeresd, amit látsz.”

1. Legyünk tisztában az értékeinkkel

„Egy igazi, stílusos francia nő sosem közönséges. Nem mutat túl sok bőrt. Pontosan érzi, hogy meddig mehet el a szoknyahosszaknál és a mellek kiemelésénél. Viszont idősebb korban sem hord zsákokat, hosszú szoknyákat, csak azért, mert átlépett egy bizonyos kort. Tisztában van az értékeivel, és kiemeli, amit szépnek tart magán” – foglalja össze szakértőnk a lényeget. Ez azonban nem minden! Íme még további három fontos stílustipp, amit elleshetünk tőlük.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

További tippekért folytassátok a cikket ITT!

Ajánlott cikkek