Egyéb kategória

Szex a tengerparton – vajon biztonságos, vagy inkább hagyjuk?

A filmekben és videóklipekben olyan izgatóan szexi, amikor egy szerelmespár a csillagok és a hold fénye mellett adja át magát a szenvedélynek, a homkos tengerparton, a hullámok morajlása közben. De vajon valóban érdemes belevágni egy ilyen romantikus álom megvalósításába, vagy inkább hagyjuk, mert nem is olyan biztonságos? Íme a szakemberek tanácsa!

vous - 2018.07.17.
Szex a tengerparton – vajon biztonságos, vagy inkább hagyjuk?

Több egészségügyi kérdés is felmerülhet ugyanis, amikor a tengerparti szeretkezés szóba kerül. Péládul ott a homok, ami mindenhová bejuthat, ami bizonyára kényelmetlen, nem beszélve az egészségügyi kockázatáról. De nézzük, mit mondanak erről a szakértők!

tengerpart szex csók

tengerpart szex csók
Forrás:
Fotó: Unsplash

Biztonság

A szakemberek szerint megnövekedhet a bakteriális fertőzések veszélye a homokon, és általában a szabadban történő szeretkezések esetében, ettől függetlenül biztonságosnak tűnik – mégsem ajánlott. Éppen ezért érdemes törülközőt vinni, hogy legalább csökkentsétek a homok hüvelybe való jutását. De inkább jobb lenne, ha kihagynátok.

Nota bene

Természetesen az egyéb biztonság is fontos, vagyis használjatok óvszert – és jusson eszetekbe, hogy a nyilvános helyen való szeretkezés mindenhol tilos! De ha már úgy alakult, legalább vigyázzatok magatokra!

Ajánlott cikkek