A sajtos dolgoknak senki nem tud ellenállni, és annyira egyszerűen villanthatunk akár már két fő alapanyaggal és néhány kiegészítővel egy kerti partin a fűszeres kis sajtgolyókkal, hogy magunk is meglepődünk a saját sikerünkön. Natúr krémsajt és némi reszelt sajt kell a csodához, a hűtő hidege és pár izgalmas alapanyag még a beforgatáshoz.
Ezek a sajtgolyók ellenállhatatlanok, és csak a fantáziánkra és a kreativitásunkra van bízva, mit hozunk ki belőle. Az alapmassza nagyon egyszerű, de a lényeget mégis a kis golyóbisok kabátkája, bundája, beforgatása határozza meg. Őszintén szólva magában is finnom, de nagyon sokat ad hozzá a hempergetés, az az alapanyag, amibe a falatnyi sajtgolyókat beforgatjuk, és nem kell nagyon időigényes vagy szofisztikált dolgokra gondolnunk.
Ezekhez a nyers kis sajtgolyókhoz szuperül működik a
A golyók magukban is tökéletesek, de extraként kínálhatunk mellé csililekvárt vagy bbq-szószt, valamilyen chutney-t – mindegyikkel sikere lesz!
Mi kell hozzá?
A készítés menetéért kattintsatok testvéroldalunkra, a Cookta.hu-ra!