Egyéb kategória

5 tipp, hogy kényelmesebben aludjatok a szerelmetek karjaiban

Az első együttalvások alkalmával bizonyára ti is izgultatok még akkor is, ha a szerelmetek karjaiban álomra hajtani a fejeteket az egyik legjobb dolog a világon. Íme néháyn szuper tipp, hogy kényelmesebben aludjatok a szerelmetek karjaiban, és kipihenjétek magatokat, ne fáradtabban keljetek reggel, mint mikor lefeküdtetek aludni.

vous - 2018.07.09.
5 tipp, hogy kényelmesebben aludjatok a szerelmetek karjaiban

Kapcsoljátok ki az összes kütyüt a szobában

Akár egyedül, akár a szerelmetekkel alszotok, a zavartalan alvás érdekében érdemes kikapcsolni minden elektromos készüléket a hálószobában. Ne világítsanak a kijelzők, ne vibráljon a tévé, legyen tökéletes sötét és nyugalom körülöttetek.

Szerezzetek be egy kényelmes matracot

A pihentető, nyugot alváshoz elengedhetetlen a jó matrac. Főleg összeköltözés esetén érdemes közösen felkerekednetek és beruháznotok egy mindkettőtök számára kényelmes matracra.

szex közben beszélni

Forrás:
iStock

Használjatok külön takarót

A közös takaró nagyon romantikus, de alvás közben ide-oda forgolódtok, könnyen lehúzhatjátok egymásról. A külön takaró praktikusabb, azt úgy csavarhatjátok magatok köré, ahogy csak szeretnétek anélkül, hogy a másiknak takaró nélkül kellene aludnia.

Feküdjetek le egy időben

Próbáljátok meg összeegyeztetni a lefekvés idejét, így egyszerre hajthatjátok álomra a fejeteket, összebújva, jóéjt puszival. Ha külön fekszetek le aludni, akkor a később fekvő fél felébresztheti a másikat, megzavarva ezzel az alvását.

Ágybabújás után összebújás

A szakemberek szerint ha lefekszetek aludni és utána jön meg a kedvetek egy kis összebújáshoz, a szeretkezés sokkal meghittebb, izgalmasabb lehet. Ráadásul a szex hatására a szervezet endorfint és dopamint, vagyis boldogsághormonokat termel, amitől még édesebb lehet az alvás.

Ajánlott cikkek