Egyéb kategória

Meghan Markle is bemutatkozott a Royal Ascoton

Igen, mi is nagyon szeretnénk már arról írni, milyen fontos ügyekről beszél Meghan Markle. Hogyan hívja fel a figyelmet a nők, az elesettek, a betegek helyzetére, a jogaikra. Arról szeretnénk írni, milyen fontos mondatok hangzottak el tőle. Ehelyett arról írunk, amiről egyelőre mindenki: mit viselt, mennyire illeszkedett be az új családba, hogyan veszi az akadályokat eseményről eseményre. De leginkább mégis csak arról: mit viselt.

vous - 2018.06.20.
Meghan Markle is bemutatkozott a Royal Ascoton

Meghan Markle egyelőre valószínűleg csak kapkodja a fejét: az élete hirtelen örökös premierekről szól. Szigorú beosztása van, számtalan eseményen kell megjelennie, és az sem baj, ha folyamatosan mosolyog. Valószínűleg tudta, mit vállal azzal, hogy Harry herceghez ment feleségül, de azért ez nem lehet könnyű. Egyelőre nincs is lehetősége arra, hogy nyilatkozzon. Mindegy, addig is mi imádjuk megírni, mit visel, ti pedig imádjátok megnézni (a számok nem hazudnak).

Sussex hercegnéje a királyi család tagjaival legutóbb a Royal Ascoton, a királynő lóversenyén vett részt, amely a brit elit gyülekezőhelyének számít évszázadok óta. A lóversenysorozat öt napig tart, a versenyek legalább olyan izgalmasak, mint az eseményen részt vevő hölgyek kalapjai, akik versenyt űznek abból, kinek van díszesebb fejfedője.

Objektum doboz

Mivel társadalmi eseményről van szó (amely egyébként az egyik legnívósabb lóverseny is a világon) szigorú dress code van érvényben. A királyi páholyba csak zsakettben és cilinderben léphetnek be az urak, a hölgyek kosztümöt vagy koktélruhát viselnek az elmaradhatatlan kalappal.

A verseny leglátványosabb napja egyébként a harmadik, amelyet Hölgyek napjának neveznek.

Meghan Markle egy hétvégi esküvőn olyan ruhát viselt, amely igencsak megosztotta az internetet, most viszont szerintünk kifogástalan volt a megjelenése, akkor is, ha sokak szerint ismét túl bő volt rá a ruha. Ti mit gondoltok róla?

Nézzetek meg még több fotót róla és a királyi családról!

Meghan Markle

Givenchy ruhában és Philip Treacy kalapban.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

II. Erzsébet királynő

Objektum doboz

Károly herceg

Objektum doboz

Beatrix és Eugénia hercegnők

Objektum doboz

kiralyi-csalad-teszt1

A nagy királyicsaládteszt

Azt hiszem, azon kevés emberek egyike vagyok, aki mindenért rajong, ami a britekhez kapcsolódik – a minden alatt értem a nemzeti ételeiket, a vicceiket, azt, ahogy szabályosan sorban állnak mindenhova, de még azt is, hogy a Thank you és a Please kifejezéseket úgy használják, mint mások a mondat végén a pontot. Szeretem, hogy szakítanak időt a teázásra vagy épp arra, hogy megvitassák az időjárást, ami nem is annyira pocsék, mint ahogy azt sokan hiszik. És ha ez nem lenne elég, a királyi családért egyenesen rajongok. Ti is? Majd meglátjuk! Íme, a nagy királyicsaládteszt!

Ajánlott cikkek