Egyéb kategória

Beyoncé és Jay-Z úgy érezte, a Mona Lisa előtt kell rappelniük, de ez nem segít rajtuk

Ezt nem láttuk jönni: anélkül, hogy erről bárhol nyilvánosan egy szót is szóltak volna, Beyoncé és Jay-Z új, közös albumot adott ki The Carters néven (ez szerepel a személyijükben), és nagyon giccses és dühös az egész.

vous - 2018.06.18.
Beyoncé és Jay-Z úgy érezte, a Mona Lisa előtt kell rappelniük, de ez nem segít rajtuk

A 9 számos Love is Everything albumról az első videó, az Apeshit eléggé furára sikeredett: a pár kibérelte az egész Louvre-t, hogy aztán a Mona Lisa – és egyéb ikonkus műalkotások – előtt táncolhassanak és rappelhessenek.

Objektum doboz

A dal témája amúgy az, hogy szerintük az egész világ egy nagy állatkert, a kritikusok meg a zenéjüket érteni képtelen műveletlen bunkók pedig legfeljebb a majom székletéhez hasonlíthatók. Jay-Z veri a mellét, hogy nemet mondott a Superbowl-os fellépésnek, mert ő ezen már túl van, és csessze meg a világ, hogy még Grammyt se kapott legújabb albumáért, míg Beyo arról vinnyog, hogy még mindig nem akarják a női előadókat rendesen megfizetni a showbizniszben, pedig neki aztán drága ízlése van.

Amúgy tényleg: a Louvre-t kibérelni nem lehetett olcsó mulatság, de legalább csináltak egy nagyon giccses, művészinek szánt videót egy rettenetesen dühös számhoz.

Nektek bejön?

Objektum doboz

jay z beyoncé

Beyoncé és Jay-Z felrobbantották az internetet: soha nem látott képekkel készültek a turnéra

Beyoncé és férje, Jay-Z újra belevágtak a közös koncertkörútba, és amire számítani lehetett: az On The Run II turnén készült felvételek máris felrobbantották az internetet. A show minden eddiginél nagyobb volumenű, szexibb és intimebb.

Nézzétek meg a képeket itt!

Címkék: #beyonce #giccs #jay z
Ajánlott cikkek