Egyéb kategória

3 + 1 árnyalat, amit imádnak a magyar nők, pedig a legtöbbjüknek nem áll jól

Emlékeztek még, hogy nem is olyan régen, mindenki ugyanolyan mustársárga kabátot viselt télen? A szín- és stílustanácsadók valószínűleg fogták a fejüket, a szakemberek szerint a legtöbb magyar nő ugyanis tél és nyár színtípusba tartozik, akiknek nem állnak jól a meleg színárnyalatok. Így a mustársárga sem.

vous - 2021.04.25.
3 + 1 árnyalat, amit imádnak a magyar nők, pedig a legtöbbjüknek nem áll jól

A szín- és stílustanácsadók sokat tehetnek azért, hogy jobban érezzétek magatokat a bőrötökben és a ruháitokban. Segítségükkel megtalálhatjátok azokat az árnyalatokat, amelyektől akár smink nélkül is ragyogóan néztek ki. A legjobb színek ugyanis gyönyörűen kiemelik a természetes hajszíneteket (viszlát, hajfesték!), a természetes bőrszíneteket (viszlát, szolárium!) és a természetes szemszíneteket is. A bőrötök üde és ragyogó lesz még a legkialvatlanabb napokon is.

Azok a színek, amelyek kevésbé előnyösek (csak, hogy politikailag korrektek maradjunk) sápadttá, kedvetlenné, nyúzottá, fáradttá tesznek.

Ha tisztában vagytok, mely árnyalatok előnyösek számotokra, biztosan nem fogtok olyan ruhákat vásárolni, amiről tudjátok, hogy előnytelen. Mégis ki szeretne rosszul kinézni? A színpalettával a vásárlás is sokkal tudatosabb: nem vesztek meg fölösleges ruhadarabokat, hiszen kifejezetten a saját színeiteket keresitek majd.

Ha hihetünk a szín- és stílustanácsadóknak, akkor kijelenthetjük, hogy a magyar nők nagy többsége tél típusba tartozik, a második leggyakoribb típus nálunk a nyár típus. Mindkettőnek a hideg árnyalatok állnak jól, azaz a következő színeket messziről kerülniük kellene.

Mustársárga

Forrás:
Unsplash

Forrás:
Unsplash

Forrás:
Unsplash

Khaki

Forrás:
Unsplash

Forrás:
Unsplash

Rozsdabarna

Forrás:
Unsplash

Forrás:
Unsplash

Teveszőrszín

Forrás:
Unsplash

Fontos! Természetesen Magyarországon is léteznek ősz és tavasz színtípusba tartozó hölgyek, akiknek a fenti színek kifejezetten előnyösek lehetnek. Ez azonban csak egy színtanácsadás során derülhet ki. Az öndiagnózis még soha nem vezetett semmi jóra.

színelemzés színtanácsadás

Elmentem színtanácsadóhoz, elárulom, milyen volt

Két biztos dolog van az életben: a halál és az adózás. Az én esetemben egy harmadik is: egészen biztosan nem vagyok tél típus. Na jó, azt hiszem, 99%-osan kijelenthetem, hogy tavasz típus sem. Színtanácsadónál jártam, egészen pontosan három szakembert is felkerestem nyáron, hogy biztosra menjek. Okosabb lettem? Igen. Biztosan tudom a színtípusomat? Nem. Bánom? Egy kicsit sem. Megérte elmenni színtanácsadóhoz? Nagyon is! A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok el!

Ajánlott cikkek