Egyéb kategória

5 apró, de fontos tipp a laposabb hasért

A szép, lapos has nyáron igazán fókuszba kerül, főleg a strandon, de a könnyű, lenge ruhákban és pólókban is jobban érezzük magunkat, ha nem gömbölyödik a poci. A táplálkozás és a mozgás együttesen segíthet a lapos has elérésében, de sokszor így sem megy mindig tökéletesen, mégpedig a puffadás miatt. Ennek megszüntetéséhez adunk most pár könnyen betartható és működő tippet!

vous - 2018.06.08.
5 apró, de fontos tipp a laposabb hasért

Vannak, akik hajlamosabbak a puffadásra, erre a kimondottan kellemetlen jelenségre, mások szerencsésebbek, de mindenki tapasztalta már, hogy a legváratlanabb pillanatokban tud lufi nőni az ember hasába, ami nemcsak esztétikailag, de közérzetileg sem kellemes. Hogy ilyen ne fordulhasson elő, érdemes néhány egyszerű dologra odafigyelnünk az étkezésünk kapcsán!

1. Joghurt minden nap

Köszönhetően a benne lévő értékes baktériumkultúráknak, az erjesztéssel készített közönséges joghurt segít helyreállítani és rendben tartani a bélflórát, így segít megszűntetni a puffadást. Érdemes naponta fogyasztani, lehetőleg natúr formában, esetleg gyümölcsökkel kiegészítve vagy salátára kanalazva öntetként, de nyers zöldségek mellé mártogatósnak is szuper egy kis zöldfűszerrel megbolondítva.

Joghurtos receptek >>>

3. Dobjátok el a rágót!

A folyamatos rágással és nyeléssel, rengeteg levegő jut a hasba, kellemetlen gázok termelődnek, és felpuffadást okoznak. A friss leheletért pár levélke mentát vagy egy kávészemet jobb elrágcsálni!

A további 3 tippért kattintsatok ide >>>, és olvassátok el a teljes cikket a Cookta.hu oldalán!

has edzés alak

Naponta 5 perc edzés, és lapos lesz a hasatok, izmos a feneketek

Amikor kiderül, hogy végre elkezdtem mozogni, edzésre járok, akkor általában ez az egyik gondolat: „Te? Minek jársz edzőhöz, hiszen vékony vagy!” Van egy másik is: ”De ugye nem fogyni akarsz?!” Aztán amikor szóba kerül, hogy melyik gyakorlatot nem annyira kedvelem, akkor még van olyan is: „Mi? Ezt mindenki meg tudja csinálni, nem?” Kattintsatok ide >>> a folytatásért!

Ajánlott cikkek