Egyéb kategória

Hoppá! Koppintással vádolják Meghan Markle esküvői ruháját

Egy angol divattervező, akinek a ruháit Katalin hercegné is gyakran hordja, koppintással vádolja Meghan Markle-t, pontosabban a ruhatervezőjét: Claire Waight Keller készítette a Givenchynak azt a ruhát, amelyről a dizájner azt mondja, a saját terveiről koppintotta.

vous - 2018.05.28.
Hoppá! Koppintással vádolják Meghan Markle esküvői ruháját

Meghan Markle esküvőiruha-választása mindenkit megdöbbentett: ahelyett, hogy egy csipkés ruhakölteményben érkezett volna a menyegzőre, mint ahogyan Kate Middleton tette annak idején, egy visszafogott, kicsit talán rosszul is szabott változatot választott. Ezt a ruhát Claire Waight Keller tervezte a Givenchy divatháznak. Most azonban kritika érte a tervezőt:

egy brit dizájner azt állítja, hogy Keller az ő ruhatervéről koppintotta a királyi esküvő ruháját.

Objektum doboz

Emilia Wickstead egy népszerű angol divattervező, annyira, hogy a ruháit még Katalin hercegné is előszeretettel hordja. A napokban jött elő azzal, hogy kellemetlenül ismerős számára Meghan Markle esküvői ruhája, és be is mutatta a saját tervét, amely – érdekes módon – pont néhány nappal ezelőtt, a királyi esküvő után került ki az Instagramra. A két ruha tényleg nagyon hasonló, sőt mondhatni, pont ugyanolyan – már csak az a kérdés, hogy valóban koppintás történt-e, Wickstead csak népszerűséget akar szerezni, vagy egyszerű véletlenről van szó.

Objektum doboz

A cikk itt még nem ért véget, a folytatást ITT olvashatjátok. 

Ajánlott cikkek