Egyéb kategória

Így kezdjetek el randizni egy fájdalmas szakítás után!

Az életben sok rossz dolog van, de talán semmi nem nehezebb, mint egy összetört szívvel élni tovább az életünket. A szakítás az egyik legszomorúbb esemény lehet – egyszerre haragszunk, bánatosak vagyunk, bizonytalanok és kétségbeesettek. De szerencsére ez is elmúlik egyszer, és akkor már derűsebben láthatjuk a világot. Főleg, ha egy új randevú előtt állunk – tele reménnyel, kíváncsisággal – esetleg kétségekkel és önbizalomhiánnyal? Mutatunk néhány trükköt, hogy hogyan kezdjünk el randizni egy szakítás után.

vous - 2018.05.21.
Így kezdjetek el randizni egy fájdalmas szakítás után!

A szakítás nem feltétlenül rossz – belátni, hogy egy kapcsolat nem működik, elengedni a másikat, és visszakapni a saját életünket lehet pozitív változás is az életünkben. Viszont amikor úgy szakítunk vagy szakítanak velünk, hogy mi azt nem szeretnénk, még maradnánk a kapcsolatban, esetleg nagy veszekedés és vádaskodás közepette – az életünk egyik legrosszabb élménye lehet. Ezután talpra állni sem mindig egyszerű.

Honnan tudhatjuk, hogy készen állunk a folytatásra? Azt valószínűleg megérezzük, az első jele talán az, hogy egyre inkább szeretnénk végre újra randizni másokkal. Ha készen állunk egy új kapcsolatra, valószínűleg már magunk mögött hagytuk a régit annak minden szép és szomorú emlékével együtt. De persze eddig hosszú út vezethet, hiszen egy fájdalmas szakítás mély nyomokat hagyhat bennünk. Hogyan kezdjünk újra randizni? Mutatjuk a lépéseket!

  • Gondolkozzunk pozitívan.
  • Legyünk tisztában azzal, hogy mit szeretnénk és nem szeretnénk a következő partnerünkkel kapcsolatban.
  • Várjuk ki, amíg minden seb begyógyul, amit a szakítás okozott.
  • Ne hasonlítgassuk az új jelöltet az exünkhöz.

A cikknek itt még koránt sincs vége, a folytatást ITT olvashatjátok. 

Forrás:
iStock.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.