Egyéb kategória

A padlás, mint kedvenc szoba? Nem lehetetlen!

Ahány ház, annyiféle padlástér. Életmódunk alapvetően meghatározza preferenciáinkat, lakóterünk berendezésekor mindannyian egyedi megoldásokra törekszünk. Van, aki imád a ferde falak rejtekében olvasni, vagy a tetőtéri ablakok mellett kávézni, és van, aki szereti, ha az ágyából rálát a lombkoronaszintre. Rendezzük hát be a otthonunkat úgy, hogy minden zuga örömünket szolgálja!

vous - 2018.05.16.
A padlás, mint kedvenc szoba? Nem lehetetlen!

Kis tér – nagy ötlet

Szűk tetőterek tértágító ablakmegoldása a tető teljes síkjába beépített üveg. A középre elhelyezett ágy jó nagy alvások színtere lehet.

Objektum doboz

A cikknek itt még koránt sincs vége, a folytatást ITT olvashatjátok.  

fészertitkok

Indul a #fészertitkok! Ismerjétek meg legújabb DIY-sorozatunkat!

A #fészertitkok a VOUS legújabb sorozata, amely egy virtuális menedék lehet minden nő számára. Egy hely, ahol egyszerre ismerhettek meg pofonegyszerű háztartási praktikákat, de akár kertszépítési-, szépségápolási tippekkel is gazdagodhattok. A #fészertitkokban lesz szó a női barkácsolásról, a főzésről, a mozgásról, a recyclingról, de még az autókról is – egy szóval mindenről, ami egy 21. századi nő életét körülveszi és amiket apróbb trükkökkel még élhetőbbé tehettek. Kíváncsiak vagytok a részletekre? ITT mindent megtudhatttok! 

Ajánlott cikkek