Egyéb kategória

Napi találós kérdés: melyik őrült, szexi énekesnő ment ki az utcára arcmaszkban?

Szépségszalonba azért jár az ember, hogy utána – jobb esetben – szépen hagyja el a helységet. Persze, kinek mi a szép... Ez az énekenő arcmaszkban lépte át a szalon ajtaját és ment emberek közé. Jól tette?

vous - 2018.05.16.
Napi találós kérdés: melyik őrült, szexi énekesnő ment ki az utcára arcmaszkban?

Katy Perry édesanyjával járt egy Beverly Hills-i szépségszalonban, ahonnan az énekesnő arcmaszkba távozott. Ha bele gondolunk, Katy igazából összekötötte a kellemest a hasznossal. Szépülés közben, senki nem ismerte fel – vagyis mindenki, mert egy fehér kozmetikai arcmaszkban korzózó nő azért feltűnő. 

Objektum doboz

Egyébként Katy édesanyja is arcmaszkban lépett ki a szalonból, lennének kérdéseink, de az biztos, hogy nagyon mókásan festenek… Bár valószínű, hogy siettek valahová, és nem tudták kivárni míg a maszk a szalonban végzi el a hatását. 

De hogy honnan tudjuk, hogy ő Katy Perry? Igazából sehonnan. Elhittük a Just Jarednak, ahol még több képet láthattok az arcmaszkos Katy-ről.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.